Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02 09:19 - ЗЛОТО, си има Списък!!
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 629 Коментари: 20 Гласове:
6

Последна промяна: 04.02 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

    imageСоциалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. "боговете"
им наги от 500 до 1000г
/
 и циклят в материята за същото време чрез пчелен ритуал на Кибела плагиатстван като Кабала/.
Всяка една Игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато с Веда не може това, тъй като там събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които
не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса).

Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши).

На санскрит Kali Yuga означава „Епоха на демони” или „Епоха на поквара”. Юдаизма свършва историята с момента в който антихриста започва да владее, и сочи царството на злото за вечно.
След като Юдеите имат достъп до всички свещенни писания и предсказания, както и тотална власт над нас, те чинно изпълняват ролята си и стриктно се придържат към плана. Дори може да се каже че умишлено изпълняват предсказанията ако погледнем на тях като списък с неща които злото трябва да направи.Та такъв пророк на ДС/КГБ и Илюминати е Вангелия Гушерова    

  
imageКартите за атаките над "Кулите-Близнаци"/WTC(World Trade Center in NYC) 11 Септември 2001 г. и над Пентагонът недвусмислено подсказват, че този, който ги е проектирал и издал за пред публиката 1982/83 г., е бил наясно с плановете на Илюминатските наги. 

Така наречените Нострадамови "пред­сказания" са били кодекса на дневния ред от "плана". Нострадамус е бил евреин, приел католицизма. Фамилията му сменя фамилното си име на Нострадамус в чест
на Нотър Дам, тоест "Черната Дева". Илюминатски "пророци" се наричат "агенти", които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване" на библейските пророчества..
  През 1989 година агента Вангелия Гущерова  по насоки на КГБ пророкува: “Страх, страх! Двама американски братя падат, изкълвани от птици железни. Вълците вият от храста и невинна кръв се пролива като река.” Предсказанието се сбъдва 11 години по-късно на 11 септември 2001 година. Ротшилд командва КГБ и Моссад а те CIA чрез внедрени агенти и президенти. 

    
http://www.bulgarica.com/  

image
   
Ванга, както знаем е направила много предсказания и огромен брой се отнасят за съдбата на Русия. Последните прогнози на Ванга (които бяха направени преди смъртта си), както знаем, ни раказа, журналист, който покани Ванга да им разкаже за след 2000г. Ванга живяла в България а България е бил под влияние на СССР, съответно, той е бил под влияние на КГБ, а българското ДС на съветското КГБ а на върха Ротшилд(това е просто една формалност). Тя, както се казва, е работила заедно с българското КГБ за да "живеят в мир", била е агент на КГБ.

В резултат на това ние знаем някои факти и заключения:
1.Ванга придоби популярност бързо, аз не мисля, че тази слава ще дойде ей така и хората ще отиват на тълпи
2. Ванга е под капака на българската КГБ, също така е факт.
3. България е под капака на СССР, просто глупаво да се отрича дори
4. Съответно, Ванга е под наблюдение от Съветския съюз и тяхното ръководство
5. Ванга направи редица прогнози за света и човечеството
Ние знаем как прогнозите могат да променят живота ни, прогнозите може да имат програма за обществото или човечеството, или просто за един човек
Ако не вярвате, погледнете колко шарлатани, които изнудват за пари хората поставят фалшиви прогнози с отрицателен характер. Да се отрича този факт също е безполезно.Ванга и нейните предсказания са мощен инструмент за манипулиране на съзнанието на хората, това със сигурност се разбира в СССР. Особено след като е толкова евтин, но много ефективен начин за създаване на програма на Общността.

 Общоизвестен факт е, че Ванга е била близка до правителството на Тодор Живков. Присъствието й в компанията на Живков и други високопоставени членове на БКП е неколкократно документирано от Националната телевизия. Дъщерята на Тодор Живков, Людмила Живкова, се сприятелява с Ванга някъде между 1969-1970 г. и оттам насетне Ванга се ползва с протекцията на комунистическата партия, която изглежда е използвала ситуацията в своя изгода, със или без знанието на самата Ванга.
Флиртът на комунистите с врачката от Рупите бе голямо унижение за българската православна църква, мачкана чрез най-висшите й владици, които и до днес не смеят да скачат срещу метаните пред гадателката. Библията порицава общуването с прорицатели и окултисти, но интелектуалците от най-приближения кръг от раболепие край Живкови още приживе превръщаха Ванга в светица –
почти колкото бе "мъченицата" Людмила Живкова навремето в техните очи.


image

  Национал-комунистическата пропаганда е лудо влюбена в Учителя Дънов, защото ги устройва като инструмент за манипулиране на туземното население ,и за фалшиво вдигане на националното самочуствие.„, завършва коментарите си читателят на Chudesa.net по темите за Ванга и Петър Дънов.

Боян Петракиев
                                                           

  Цялата система на комунизма беше една истинска мистификация, така че няма нищо необичайно във факта, че някогашните й идеолози и адепти са се “конвертирали” в настоящи мистеролози. Вълната, която ни заля в края на 80-те, началото на 90-те години на миналия век, на мистицизъм, окултност и източни вярвания, не беше рожба на перестройката, тя беше част от нея. Всички тези учения бяха много по-лесно смилаеми, отколкото стройната и многовековна система от догми, постулати и принципи на монотеистичната религия.
На перестройчиците им трябваше да подхвърлят на тълпата занимание (зрелище) докато измислят как да заобиколят Христовият патент с хлябовете и да я нахранят с оскъдното им количество.


Всеки човек някъде (дали дълбоко или явно) в себе си е на ясно, че има Бог…комунистите(атеистите) също. И точно за това Ванга беше на почит и преди “демокрацията”!

пЛандемията коВид19,Е Програма,а не
предсказание на баба  В.Гущер-ова!
/ четете Окултизъм,за да го разберете!
 само така,ще се...спасите !!))


И най-нисшето човешко същество има нужда от мистичната вяра и когато системата му я забранява той я намира в различни нейни състояния и измерения!
А що се отнася за руснаците…такава нация за мен отдавна няма! След 1917-та година там на север живеят някакви странни пародии на човешки същества, кукли на конци с чип в главата! Путин е живо доказателство за липсата на националност, култура и нормална човешка ценностна система из тези горки земи…                                                                

следва...
Бъдещето на България,е спорно!!
баба Слава Севрюкова            
Гласувай:
9
31. fun1001 - ....материала в стар, но е Учебник по Окултна и Висша Геополитика..
04.02 09:28
...История,Философия, политъ Науки и ..изобщо, нагледен Пример
за най Важните Световни събития..
и геополит Практики на Великите Архитекти..

наоколо, наблюдавам, Народеца сладко спинка, и се люлее на Махалото..
на собств..си ..Бесило @ )
и не е смешно, много е жалко,и мисля, Уви! необратимо..
цитирай
2. fun1001 - http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2015/02/1109.html
04.02 09:32


ето линка...аз издърпах, само..малка част,за да ви дам Ориентир..
не знам, кой е автора, ще го търся.но, май се сещам за един..когото изтриха
от Тубата/ ..))

Диагноза. нет..
цитирай
3. fun1001 - https://the001percent.wordpress.com/2013/12/14/the-naked-truth-about-vanga/
04.02 09:34
Още по темата:
Вуду наука: отвъд предела, отвъд Ванга или отвъд здравия разум? – статия на Лилия Гурова в kultura
Ванга – средство за успех в соца, посмъртно в употреба и на Путин – статия на Диляна Димитрова
Защо се върна Ванга – статия на Зорница Стоилова във в. „Капитал“
цитирай
4. morskipesni - Ама как хубаво рептилиите сами си гътнаха куличките?
04.02 09:40
Фокус! Абараби-махараби и Сулюпулю за пилот.. ех, наивитетът е голяма зла сила.. ти си новият в списъка,..
цитирай
5. krumbelosvet - Хиляди обикновени хора се стичаха при Ванга
04.02 09:45
Хиляди обикновени хора се стичаха при Ванга. Със своита скромни проблеми. И тя не връщаше никого! Какво КГБ, каква ДС, какви пет лева. Но тя е имала брат партизанин и съответните симпатии. Израсла в НИМИСЛИМА бедност! Да, тя симпатизира на Русия и СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО тая Русия, хулена от всички страни, тиражира нейни мисли за Русия и май (според мене) някой "очевидци" прибавят по нещо от себеси. Цял народ, с нищожни изключения, я има за светица. Самата тя казва, че не е светица, а по-скоро МЪЧЕНИЦА. Вие, драга fun1001, просто КОЩУНСТВАТЕ. Каква жена сте? Всъщност, кощунниците нямат пол.
цитирай
6. fun1001 - морскипесни..що не си пееш песничките.М?
04.02 09:48

пишеш разни витиевати..фрагменти от Свет и Росско-Болгарският ТВ обмен ))))
които, не могат, да дадат ни най малкото..Инфо, и Знание на моите Читатели...
в случая...ами, отвори си Образователна страничка, и се изливай там..без пари е ))

не търпявам грозни и мръсни ...пустословия..
хубав ти ден..
цитирай
7. fun1001 - бай Крумеее..не може ,ти да ме триеш,а да се натискаш тук!!?
04.02 09:50
нали, го написа това вчера../ АЗ, НЕ съм "обикновен"..човек ))

5. krumbelosvet - Хиляди обикновени хора се стичаха при Ванга
09:45
Хиляди обичаха..
цитирай
8. milady - ...давам Пример, що е това - "проста' Диалектика/ Хегел ))
04.02 10:11
теза -антитеза- Синтез..
(или Нова Реалност,ново Ниво..
същото е, както и в момента върви Театъра
- Навални с у..Путин...!!
където, и Двамата "герои", са марионетки на Същият този
Окултен ЕЛит,или Геополит Архитекти...

ами, прочетете, поне ))) краткият Текст..достатъчно е МощноЗареден )
цитирай
9. germantiger - +
04.02 10:12
тъпата путка вангелия е ясна

всичко що е русия е хубаво

всичко що не ерусия е зло

и важното е бугарите татари да лижат руските мъди
цитирай
10. germantiger - ++
04.02 10:13
същата тая вангелия кьоравата не позна

- за разпдането на щатите

- не позна и за европа - според нея до 2016 г. европа трябваше да се обезлюди
цитирай
11. germantiger - ...
04.02 10:15
хитър петър, по-известен като боклука от николаевка варненско петър дънов също еясен

за него има хиляда и шеста раса - славянската

тя ще поведе света

разбира се, защитник и на гошо тарабата по-известен като георги димитров лайното

всички тия съдби, вЕрвания, митове, избрани народи и прочие чикиджии презирам
цитирай
12. saankii - тигре,имаме Разбирателство с теб) аз,чета от малка, за Тайната Наука,Тя, затова и се нарича Окултна, тъмна!!
04.02 10:29
germantiger написа:
същата тая вангелия кьоравата не позна

- за разпдането на щатите

- не позна и за европа - според нея до 2016 г. европа трябваше да се обезлюди


..Баба Ванга, съм я прочела, когато бях на 18г..смятай.))
по нататък, вече..вървях "по Следата",за да разбера .."нещата"
нужни ми бяха около..40- 50г Учене )(

...предпочитам..мръсни приказки, отколкото..сладки, и неверни,безполезни "локуми"
...тоо, ние, лошите..се разпознаваме вече..)
цитирай
13. fun1001 - ето, последн най Важен Пример: добавам и моята Визия, за събитията.
04.02 10:35

пЛандемията коВид19,Е Програма,а не...
предсказание на баба ви В.Гущер-ова!
/ четете Окултизъм,за да го разберете!
само така,ще се...спасите !!))
цитирай
14. fun1001 - да добава..Пландемията, е Програма..
04.02 10:58
..Стъпка,Ниво,Бариера, ако щете Барикада...
към Духовна Еволюция...и,маРцина,ше бъдат..'избрани')
дерзай,Народе..Обичам вИ!
вие ,сте най Добрата публика.поклон ()
и,Благодаря ви!!
цитирай
15. dobrodan - Подкрепям теб
04.02 11:54
и тигъра.
Не съм запознат с всичко, предречено от Ванга, но едно нещо прави впечатление: защо толкова много от прогнозите й са вързани все с Русията?
:):):)
цитирай
16. fun1001 - добродане, даже Е Очевадно..)
04.02 12:07
...аз,винаги имам сериозни доводи, и затова пиша тук редовно..
макар и 10 х..да ме свалят/ и, точно, поради това, съм оше Жива..

мога да пиша и повече, домързява ме..)
Хората си обичат Лъжата,Люлката, и..Локвичката, с топлички...хъм хъм хъммм))
цитирай
17. fun1001 - ...скоро, се порових, по 'твоята' Тема/ а,тя е безбрежнаа) и попаднах на т.н Огурски езици!!
04.02 12:10
dobrodan написа:
и тигъра.
Не съм запознат с всичко, предречено от Ванга, но едно нещо прави впечатление: защо толкова много от прогнозите й са вързани все с Русията?
:):):)


...ще очаквам,да пуснеш..и твои разследвания, моля, френд )
цитирай
18. eva666 - немаа като..как )и ,нема 'случайни случайности" в НародоБитовата..ЧалгаРия,Родино мила
04.02 12:41


нема как.....
03.02 14:37

Ванга е съдействала много активно на тайните служби доста време – от 1971 до 1984 г., показва разследване. Най-вероятно няма съответното секретно досие като на другите агенти, защото е била сляпа. А закон Божи тогава е бил собственоръчно да си напишеш доноса и да се подпишеш под него. Очевидно е снасяла съответната информация устно. Нейната история в това отношение не е никакво изключение. Много хора по онова време бяха оплетени в мрежите на Държавна сигурност.

Някои доброволно се натискаха да бъдат доносници, за да направят добра кариера. Други влизаха в мръсните схеми след заплахи и принуда.Факт е, че от един момент нататък Ванга става достъпна за повече хора, а таксата за срещата с нея се прибира от общински чиновник. Без благословията на Държавна сигурност и по насоки на КГБ това по онова време посмъртно не можеше да се случи.
цитирай
19. kossef - Пророците, пророчествата...
04.02 13:27
не са куха измислица. Кухо е, че са се въдили, въдят и ще се въдят пророци със смочувствие на свръх /себеподобните си/, свръх-Човеци... ама човеци...
Вярата не бива да е суеверие, Надеждата не бива да е егоистична страст, Любовта помежду ни, към Света въобще, не бива да е само декларация, а проявление в дела... Най възвишеното изречено и предавано пророчество е, че - стремежът към съвършенство осмисля Съществуването./"Бъдете съвършени какъвто съвършен е небесният ваш Отец."/
...Отсяването на плявата в преписваната, дописвана, тенденциозно променяна, "сакато" превеждана и "сакато" тълкувана Библия /световната, на Живота, не само на юдео-християнския култ/ и като Предание , и като Писание, води до по-по-най-Магьосника Дух и Пророк, пророкувал и вдъхнал в нас смисъла за съществуването - стремеж към съвършенство. Съществуване съгласно Кодекс(а)-Слово като условие за съществуване, съдържащо се в Причината за съществуване, единородено преди всички векове и вечно раждащо се от Нея - Творец(а) на всичко невидимо и видимо. Слово проникващо в нас незримо чрез Магьосника-Дух, незрим Пророк-оживител...
Та, ако не само навън, а възможно по-дълбоко надникваме в себе си - няма да ни отминават наши, конкретни за нас, пророчества за безграничния брой магии на Живота, които да очакваме да изживеем. Т.е. по-скоро - да бъдем пророци и магьосници от себе си, спрямо самите себе си. А външните "пророци", "магьосници", т.е. свръхчУвеците, да не приемаме наивно като "божии пратеници", а и с хипотеза за сатанинска техника за владичество и екплоатация за постигане на суетни егоистични потребности пряко възвишения богомилски апел: Свобода, братство и равенство чрез любов към Бога /т.е. към Света/ и едни към други.
ПП: Не, не съм пророк, още по-малко - магьосник... Само скромен напомнящ отдавна известно(то).
...И - и като разколник - Бог да я прости незрящата "ясновидка" баба Ванга. Колкото и сърцат патриот да съм, не съм й фен...
цитирай
20. fun1001 - ние,идваме тук за да търсим Истината!! Всичко Е Вътре в нас!..а ние, го търсим( Бога) навън.Уви!!
04.02 13:42
...хубав коментар, разколнико,даже и поразително Откровен, затова. и си ми Любимий!)

/Та, ако не само навън, а възможно по-дълбоко надникваме в себе си - няма да ни отминават наши, конкретни за нас, пророчества за безграничния брой магии на Живота, които да очакваме да изживеем. Т.е. по-скоро - да бъдем пророци и магьосници от себе си, спрямо самите себе си. А външните "пророци", "магьосници", т.е. свръхчУвеците, да не приемаме наивно като "божии пратеници", а и с хипотеза за сатанинска техника за владичество и екплоатация за постигане на суетни егоистични потребности пряко възвишения богомилски апел: Свобода, братство и равенство чрез любов към Бога /т.е. към Света/ и едни към други.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 700414
Постинги: 1112
Коментари: 8673
Гласове: 1249
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31