Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01 09:19 - джендърката 4у4улина,босата, и Милейди)
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 219 Коментари: 22 Гласове:
4

Последна промяна: 08.01 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


социалната търговия в Мрежата...която..настъпва смело, е Бъдещето...
с  една  кУпюра от 1 000 Суис Франка, ще те купя, боссоо...
.....барабар, жълтите - 62 бабешки парСала..
@

………………………………….
image

Хората не знаят за какво става дума – 70 – 80% въобще не са чували думата биткойн … 

Но през 1980 година хората не бяха чували за компютри, 2000 г. – не знаеха какво е интернет …

– Криптопарите са най-добрият начин за съхраняване и обменяне на стойност, за честна търговия, за спасяване от данъци и такси, за анонимност, за улесняване на живота ….

– Пазарът ще наложи една единствена валута за съхраняване и размяна на стойност – биткойн. Не може да са две и днес никоя друга няма шанс.

– Блокчейн реално е многостранно счетоводство с утвърждаване на транзакциите от цялата съвкупност от машини без никаква човешка намеса. Правилата, по които работи, са ясни и общоприети. А машините са неподкупни и не пият ракия.

.....

В Швейцария автоматите за билети за железниците работят и с биткойни и всеки може да си купи. Там вече приемат плащания с биткойни за административни услуги. Не е масово още, но е сложено началото. Управителят на швейцарската централна банка обяви, че технологията е преобърнала цялата финансова система с главата надолу.

Швейцарското правителство не се страхува от криптовалутите защото са прозорливи и сериозни. Не печатат инфлационни франкове, не се лакомят за дребни суми и гледат в бъдещето, а не назад. Служат на избирателите си… Все референдуми правят.
 

– Цялата система от възли, мрежи, машини, портфейли заедно с шифрованите данни (вериги от блокове), копачи и хората, които стоят зад тях, я наричат Екосистема Биткойн. Устойчива, прогресивна, саморазвиваща се. Огромна.

– Япония, Швейцария, Великобритания, Австралия … приеха криптовалутите, САЩ, Европа – също, но половинчато, Китай и Русия ги забраниха, но после им дойде акъла в главите и сега „мислят“ хватки … И Сталин е избил 40 милиона руснаци, но колелото се върти, отварят се към света. Колкото и да са войнствени сега светът е едно село и всички клюки се виждат и чуват. Другите държави се снишават и изчакват, за да видят какво ще стане.

– И без биткойн, в дълбокия уеб (DarkWeb) си съществува скрита банкова система, обслужваща сивата икономика и терористи – криптовалутите не са оправдание.

– Държавите имат грижата да превъзпитават разбойниците. Разузнаванията следят под око паричните потоци. Криптопарите не ги лишават от тази възможностстига да имат знанията.

– Когато тълпата се юрне да купува биткойни –
цената литва нагоре.

 

– Прогнози – всякакви, но никоя не предвижда крах на биткойна. Постоянно се пускат разни фалшиви новини, за да се манипулира пазара. Но това си е редовен трик, на всички пазари.

– Има вероятност някоя нова технология да измести биткойна, но засега – няма.

Основателят на компанията за антивирусни продукти McAfee се обзалага, че цената на биткойн може да удари умопорачителните 500 хил. щатски долара в рамките на следващите три години. Той казва: приказките, че биткойн е балон са абсурд. Блокверигата е толкова революционно решение колкото откриването на земеделието от човечеството …

Други, доказали се инвеститори, бизнесмени, програмисти, математици, мислещи хора, със сериозни аргументи предвиждат цена 100 хиляди долара до 2019 – 2021 година.

3. Социална търговия

Лесна и ефективна е социалната търговия – да се копират сделки на майстори в бранша с всякакви инструменти и с автоматично изчисляване на риска и мъни-мениджмънта. Избираш си на кои трейдъри да се копират сделките, разпределяш порциите и само гледаш и се кефиш. Който трейдър не ти харесва – моментално си прехвърляш парите при друг. Има си автоматична система за наблюдаване, оценяване, класиране, възнаграждаване, за откриване на сигнали, за преизчисляване и нагледно показване, че и роботи за търгуване и т.н. Най-доброто място за социална търговия е eToro. Ново – eToro предлагат кошница от криптовалути. Те оценяват кои са перспективни за инвестиране и следят изкъсо риска и тренда. Случват се и отрицателни резултати, но сравнително рядко.

Е и …?

Всички народи на тази Земя страдат от инфлацията и търсят спасение. В следващите години руснаци, аржентинци, индийци, китайци, американци … ще инвестират в ВТС. Имат цели дюшеци пълни с хартиени долари, които са надути, инфлационни.
Правителства ще наливат в каци без дъно на разработчици (в крипто) за да им разработят койни, каквито им изнася и да ловят балами. Ще мислят мръсни и неработещи закони, но … хората захитряват и имат достъп до информация.

 

Или с други думи – ВТС е без конкурент в следващите години. Етерът ETH, който е на второ място днес – е зависим, зависим от група хора – хора с природни инстинкти. Надеждността му е по-ниска, има пробойни. Другите алтернативи – също са зависими и дребни …

imageЯсно е:

1. Няма сила, която за забрани крипто-индустрията

2. Приложенията на блокчейна и криптовалутите експлозивно нарастват

3. Държавите легитимират крипто-инструментите

4. Борси, банки, търговци, пенсионни и хедж фондове приемат криптото

5. Главоломно нарастват потребителите

6. Държавите ще почнат да попълват резервите си с биткойни. Засега се страхуват. Който закъснее – обеднява

7. Хроничният недостиг на биткойни ще вдига цената

8. Пукване на доларовия балон

9. Огромно търсене на техника и невъзможност да се задоволи търсенето, задействане на все по-големи индустриални мощности и нови играчи

10. Ще фалират банки и държави, които карат по стария начин, които не са в час или плуват срещу течението. Първите може да са Венецуела и Аржентина.

Не се притеснявайте – с другите пари измамите са още по-големи.

Предпазване:

При всяко влизане в портфейл (Blockchain.info или други), борси, търговци …:

– пишете адреса ръчно или го проверявайте буква по буква (да не е подменен),

 проверявайте сертификата горе в лентата на браузъра (https),

– добавете двоен фактор на авторизация (2FA),

– инсталирайте си в браузъра приставка – напр. WOT – Web Of Trust. Тя ни показва репутацията на сайтовете – кои сайтове са доверени (trusted) и кои – не. Ако ни преметнат нанякъде (на ненадежден лъжлив сайт) – WOT веднага показва с червено предупреждение,

– ползвайте надежден антивирусен софтуер,

– не съхранявайте паролrтe си в браузърите,

– настройте компютъра и операционната система стриктно.

Цените по борсите изпреварват събитията. Поточно прогнозират от синоптици. Познаха за Брекзит, за Тръмп, за Макрон…. колкото и неочаквано да беше.

Актуална информация за криптовалутите:

https://cointelegraph.com/

Мода е – на сватби да подаряват биткойни.

**Търсете информация, проверявайте, разсъждавайте,
не отговарям ако си загубите парите**


Валерий Велчев 24.08.2017


Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find the article interesting and useful, you can support us to continue to do independent investigative journalism.

Включете се с Данъкъ Биволъ! Support Bivol

При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечен Данъкъ. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.

 Гласувай:
7
31. blackprredator - юло вие с пулю и за чаршаф на дела не ...
08.01 09:21
юло
вие с пулю и за чаршаф на дела не ставате
тя е богиня и съм горд да й сменям памперсите
цитирай
2. fun1001 - ...машините,са неподкупни, не..пият ракия, и нямат Тройна шЕя.кат м.леля ))
08.01 09:23

Хората не знаят за какво става дума – 70 – 80% въобще не са чували думата биткойн …

Но през 1980 година хората не бяха чували за компютри, 2000 г. – не знаеха какво е интернет …

– Криптопарите са най-добрият начин за съхраняване и обменяне на стойност, за честна търговия, за спасяване от данъци и такси, за анонимност, за улесняване на живота ….

– Пазарът ще наложи една единствена валута за съхраняване и размяна на стойност – биткойн. Не може да са две и днес никоя друга няма шанс.

– Блокчейн реално е многостранно счетоводство с утвърждаване на транзакциите от цялата съвкупност от машини без никаква човешка намеса. Правилата, по които работи, са ясни и общоприети. А машините са неподкупни и не пият ракия.
цитирай
3. fun1001 - ...еее дей..лексотана/ Акаша, знае...всичко...)
08.01 09:24

Прочелите постинга прочетоха и:
Призрак в Новата година!
Ч.Н.Г. и от Чичко ГУГЪЛ ...
Ще стана риба на Никулден
цитирай
4. milady - ....аз разбирам от Пари/и мъже..и деца..а, сега, четете внимат текста...
08.01 09:36
....корена на глагола гАбаркам, идва от "гАбарка", а не от...пескарска гъба ))
...за пуТина, и Общата Пасионария,ще публ..довечера..

..а сега, четете внимат текста, аз ще се габаркам))
цитирай
5. fun1001 - ...Боби, вече е ученик, Вундеркинд, като баба си...)
08.01 09:42
...в П ва група, но за сега толкоз..за 100 SFR per Day
ще изучава 3 езика- немски, френски, и швейц. немски..,който е мн.шибан )
имам бол Време, да ви забавлявам, и
ощее каквоооо??...да ви Просвещавамм..като раТка,Г Б П- ца, от Черв.вода, Русенско
....
цитирай
6. blackirigator - Джендърка е точно определение за ...
08.01 09:46
Джендърка е точно определение за онова влечуго, което не е ни мъж, ни жена, а хермафродит, путиноиди и комуноид, три в едно.
цитирай
7. fun1001 - полигоре, недей се кри, баба те търси..пак,при мен.._)
08.01 09:46

Последни 20 регистрирани посетителя
09:44 - blackirigator
09:43 - morskipesni
09:28 - хххххх
01:29 - mihailts
цитирай
8. morskipesni - Моите валутки
08.01 09:47
Два 'убави апартаментя ъф Варна село, йоще два предбалкан в индустриален център, земичка 80 дка., две гледани лозета, едното с китна виличка. Копая с кашишка лопатка, ама биткойн не излиза..
цитирай
9. fun1001 - ....кой, за каквото е учил, петрусМар )
08.01 09:55

....Новата Епоха, ще бъде Етерна/ като Етериум
..на мобилните хора /космополити, или Пътешественици, към Безкрая..
...наричам я..трансцендентна , или Духовна..запитай и бабами неДела..)
цитирай
10. fun1001 - ...хората, не разбират, що е това джендър,или Андрогин..затва и ще пиша)
08.01 09:57
blackirigator написа:
Джендърка е точно определение за онова влечуго, което не е ни мъж, ни жена, а хермафродит, путиноиди и комуноид, три в едно.

цитирай
11. fun1001 - ...ако, четете Теософия, и Окултни ..Науки )) науки, да!!!
08.01 10:08
...ще,можете(може би) да си разгадаете..и обясните..
най Важните Процеси, в нашият Свят..
ако, ли не..ще преписвате Туитър, и ФейсЪ,като 100г..милейдита))
цитирай
12. fun1001 - изв, за неудобнатаМодерация, но аз съм Една мн сериозна Жена)
08.01 10:16

с 1 000 Суис Франка, ще те купя, босссоо..
@ барабар, жълтите 62..бабешки парСала..
цитирай
13. saankii - ...а сегаааа,Сезаммм...искам и аз 29++++++
08.01 10:25
..сорри,толкова е вдъхновено-паралелно, че се..запелтечих..

И сливам се с две-три изкуства. И с красотата на света.
Излизам вън от всяко лустро, в прегръдките на любовта.
Усмивката ми паралел е. И ритъмът ми жив тупти.
Узнавам, че съм безпределна в ослънчените ти мечти.
Д Рай..

Браваааа!! Аплаузеее, и моля..
станете на крака..
влиза Змеицата от Безистена...
на колене,и тихичкооо..ураа)
цитирай
14. fun1001 - https://go4eto.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/09/27/skaip-skaip.1628931
08.01 10:51


ето и джендърката- Победителка)
от с Черна долна пескара...

..отивам..да плуваам..арее, маро с мен @
цитирай
15. fun1001 - ....дългата мара866, още ме чака))..а къде Го ТИРаджията, и бебока хЕлена. м?
08.01 14:12
...после, да не ревеш пак за децата си, кутко лу. за 5 ма..

Последни 20 регистрирани посетителя
13:16 - ххххх
12:48 - хххххх
12:09 - danielpetef....Мара от Пескара...
цитирай
16. dobrodan - Простичкият факт, че всеки кадърен програмист
09.01 19:44
е в състояние да проектира, представи и рекламира (разбирай надува) обменната цена на криптовалутата, която е решил да си измисли, ме кара да се въздържам от прогнози.
Това е още един инструмент за крадене на фиатни пари, на ръба на закона.
Пореден епизод от сериала "Как да забогатея за една нощ". Ще има и забогатели, естествено. Другите ще изучават свойствата на резонанса на въздуха в променлив затворен обем, т. е. ще просвирят на кавал. Както обикновено.
цитирай
17. fun1001 - ...първичната ти реакция, е верна,разб се.ноо, аз се интересувам, от Надстройката)
09.01 19:51
dobrodan написа:
е в състояние да проектира, представи и рекламира (разбирай надува) обменната цена на криптовалутата, която е решил да си измисли, ме кара да се въздържам от прогнози.
Това е още един инструмент за крадене на фиатни пари, на ръба на закона.
Пореден епизод от сериала "Как да забогатея за една нощ". Ще има и забогатели, естествено. Другите ще изучават свойствата на резонанса на въздуха в променлив затворен обем, т. е. ще просвирят на кавал. Както обикновено.

цитирай
18. fun1001 - добродане, Време е, да сменим Матрицата...
09.01 19:55
а Новата Матрица, ще бъде ЕТЕРа, подобно..Ethereum)
Време е и да "спрат" Печатницата ФЕД..изминаха 100те години Договор..
ами, после...каквооо ) Природата, не търпи празнооо...@
цитирай
19. dobrodan - Ще ти дам пример, мила :).
09.01 21:34
Имаш един биткойн.
1 Bitcoin (BTC) равно на 63 909.45 Български лев (BGN)
1 Български лев (BGN) равно на 1.56 * 10-5 Bitcoin (BTC)

Искаш да си купиш хляб........ :):):). Сещаш ли се? :)
Ако изчезнат днешните номинални пари.......с какво ще сравняваме стойността на виртуалните криптовалути?
Не можем да сменим тая матрица и при най-добро желание.
Може и да греша, но цялата история ми прилича на сертификат за узрели краставици с нарастваща стойност. Курс "купува", курс "продава".......курс патки пасе.
цитирай
20. krumbelosvet - Слава Биткойну,
11.01 05:47
Вече и у нас фалшификаторите на пари минаха на Биткойни.
Ако ФРС няма сметка от Биткойн, валута БЕЗ ВРЪЗКА с реалните стоки и услуги, и с петрола, това главно ПОКРИТИЕ НА ДОЛАРА в т.ч., ...
цитирай
21. fun1001 - ..xexex, прав се, френд! Никой, не е излязъл...жив от Живота...
11.01 21:34

Курс "купува", курс "продава".......курс патки пасе.

поне, Екшън да имааа..)) дорде, мърдаме ...
цитирай
22. fun1001 - .бай круме, да ти призная, Сега, ровя, да изнамеря, кой създаде ВТС, дали, не са тезз от ФЕД?
11.01 21:37
krumbelosvet написа:
Вече и у нас фалшификаторите на пари минаха на Биткойни.
Ако ФРС няма сметка от Биткойн, валута БЕЗ ВРЪЗКА с реалните стоки и услуги, и с петрола, това главно ПОКРИТИЕ НА ДОЛАРА в т.ч., ...

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 452471
Постинги: 879
Коментари: 6888
Гласове: 1002
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол