Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 19:19 - моля, копирайте, с акъл )
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 271 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 22.11.2020 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Атлантида е съществувала приблизително 
289 500 години
(от 300 000 пр.н.е до 10 500 пр.н.е.). 

https://spectator-bg.blogspot.com/2014/03/ii.html

Галактическа История:
Извънземни и ДНК произход (I част) февруари 25, 2014
Toва е история за произхода на човешката цивилизация по материалите от Стюърд Суърдлоу. На преден план той е извел две извънземни раси - Лирианци и Драконианци. Според него те са в основата на всичко, което се е случило и продължава да се случва. Дали е така не мога да кажа. Съвпаденията на някой места с материалите на Морнинг Скай за Орион и Сириус са очебийни. Не мога да се ангажирам да кажа, кое е вярното в случая (макар и по-склонен да вярвам на теорията за Орион и Сириус), според мен това е версията погледната от друга гледна точка. Убеден съм, че някой ден ще може да се види цялостната картина, но до тогава ще се наложим да четем и чакаме - SPPCTR

   Съзвездието Лира
  image


Лира и Алфа Дракон

В самото начало на нашата галактика има два основни типа раси, които съществуват. Едните бяха Драконианци или влечугоподобни същества които живеят в съзвездието Дракон (пълното име на тази звезда е "Алфа Драконид". 
Тя е бяла звезда (тип А) със звезда величина 3.7. Преди се е мислело, че това в била най-ярката звезда от това съзвездие, за това и тя била наречена Алфа), другата раса беше Лирианската (от съзвездието Лира). Произхода на цялото човечество (?) в тази галактика се дължи на Лирианците. Видовете същесва които се на намират в нашата слънчева система са 70% хуманоиди, 25% рептилии, а 5 са други видове същества. Въпреки, че 5% може да изглежда един малък процент, това което трябва да осъзнаете е, че в нашата вселена има около 100 милиарда галактики. Дори и една десета от един процент при това съотношение ще означава, че има милиони същества и раси. Съзвездието Дракон е истинска звездна система, формата на която прилича на змия. Ако броите звездите ще преброите, че са 16. От гледна точка на пространството Дракон и Лира са сравнително близо една до друга, но в действителност те са на светлинни години
една от друга.

Съзвездието Дракон

imageВлечугите от Дракон имат странен произход.
те не са от тази физическа вселена. Те бяха доведени (създадени?) тук от тези, които аз наричам 
Ясните (Clearили още „Прозрачните същества“. Прозрачните са изключително загадъчни, никой не знае какво найстина представляват те, с изключение, че са от много високо ниво (плътност), потайни и загадъчни. От линейната (времева) перспектива те може би идват от далечното бъдеще, създават влечугоподобните, след което ги връщат обратно тук в този времеви диапазон за да тестват човечеството. Защо това се е случило никой не знае. Прозрачнитее същества са много алтруистични по природа, но от човешка перспектива това може да се счита за нещо лошо и враждебно, въпреки, че това са уроци, които те ни дават.

Андрогинната рептилианска форма беше първоначалното проявление на съществата във физическата реалност от божественият разум (Стюърд нарича God-Mindтова което според мен е Източника). Благодарение на тяхната андрогинност (двуполови) рептилиите започват да живеят с нагласата, че те са върховни същества, защото извън физическата реалност не съществуват мъжки и женски полове, има само енергия. Рептилиите са двуполови и няма диференциация (разделяне) на половете. На енергийно ниво те са точно като Божественият разум – мъж и жена едновременно в едно тяло. Те вярвали, че всеки вид, които е разделен на мъжки и женски полове са по-нисши (ето защо и те смятат нас хората за такива) или просто не произлизат от Божественият разум.

Влечугоподобните се чувстват по-висши , защото тяхната ДНК не се променя, с течение на еоните, тя си остава непроменяема. Техният манталитет е, че те са перфектни. Можете да видите това и тук на земята при земните влечуги (крокодили, змии и др.), те рядко се променят, още от праисторически времена тяхната форма не се е променила кой знае колко, това важи също така и за влечугоподобните от Дракон. Човечеството се счита за по-нисше, защото се разделя на мъжки и женски полове (Стюърд може би не знае, но само да припомня, че именно сириански и орионски генетици правят човека (звяра) двуполов, т.е. преди това и ние сме били андрогинниза да почитат Божественият разум. Генетиката на бозайниците е проектирана така, че да се променя, да се развива и да се адаптира постоянно, при рептилиите този компонент липсва, те вярват, че вече са се развили до степента сравнима с Божественият разум (Вярват, че са Източника, и те като кралицата на Орион). Преди еони те приемат задачата да оправят нещата във физическата вселена (разбирай да завладеят и репрограмират всичко до което се докопат). Те окупират и атакуват всички други раси с идеята да ги поробят и прибавят към тяхната Империя. По техният начин на мислене, това е тяхната мисия и може този техен начин на мислене да ви се стори неправилен, но реално той е нито добър, нито лош. Това е прост начина по който те мислят. Империята на Дракон е част от Орионската конфедерация (Съюзи с империята Орион, която евентуално дава някакви свободи на действие и независимост, доколкото извънземните го разбират по този начин). Звезната система Лира е източника на цялото човечество в тази настояща галактика. Лирианците са били на височина от 2 до 2,40 метра. Някой от тях са със сини очи и руси коси, други са червенокоси с зелени очи. Последните се смятат за пророци/ясновидци. Те са надарени с изключителни пси възможности, могат да пътуват в други измерения и да извличат (превеждат) информация. Това е и причината поради която хората с червени коси са обявявани за демони и вещици и са изгаряни по клади от инквизиция в древни времена. Когато Драконианците разбрали за Лирианците, че са най-чистата раса, те решили да ги атакуват и да променят това. Дракон атакува. Голяма част от Лира, както и много планети около нея са унищожени. Имаше над 110 новосформирани колонии след разпадането на Лира. 

Войните меджу Драконианци и Лирианци се водят преди 10-12 милиона години, конвенционалната земна история се връща назад само няколко хиляди години, всичко извън този времеви диапазон се етикетира като „праисторически времена“ (куцият опит на науката да заличава разни събития). Оцелелите лирианци се разпръскат из други части на галактиката, известни по онова време. Бежанците от тази цивилизация се разпръскат из различните звездни системи за да ги колонизират и за дапочнат всичко от начало. Звезната система в която се намираме е част от тях.
Лирианците колонизират две планети от нашата слънчева система – Марс и планета наречена Малдек. Те бяха единствените две планети в тази слънчева система, които имат атмосфера, вода, и може да поддържат човешкия живот. Земята по това време е втората планета от Слънцето и е изцяло покрита с вода, дори и атмосферата и е течна. Конфигурацията е 
Меркурий, Земята, Марс, Малдек, Юпитер, Сатурн, Нептун и Уран и нищо друго. Koгато Малдек и Марс са населени, това е било така в продължение на много хилядолетия.  

Планетарна наука

/следва 
Гласувай:
9
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. kossef - Не мога да бъда конкретен...
22.11.2020 00:19
за събития и факти във времето "назад" и времето "напред". Някои, в това число и аз, носят /дълбоко/ в себе си Този Дух - за Безграничността на вариантите и Необратимостта на времето като фундаменти на Осъществяването. Фундаменти за "реализиране" на Информацията "божествено записана" в Книгата на Живота. Затова не се "ежа", нито пък измъчвам да бъда конкретен след като нося този Дух. Като му дойде времето - може да /си/ отговоря на въпросите без отговор... Засега опитвам да опазя Този Дух без да си правя илюзии, вярвайки, да вярвайки в Значимостта и Смисъла, макар неясни, били неясни, вероятно докато съм още тук също неразгадани. И често си повтарям молитвата: Господи, не ме наказвай с безсмъртие, че ще умра от скука... Приветствам те, бисерче.
цитирай
2. eva666 - Ckukata e Big Problem ))
22.11.2020 10:27
kossef написа:
за събития и факти във времето "назад" и времето "напред". Някои, в това число и аз, носят /дълбоко/ в себе си Този Дух - за Безграничността на вариантите и Необратимостта на времето като фундаменти на Осъществяването. Фундаменти за "реализиране" на Информацията "божествено записана" в Книгата на Живота. Затова не се "ежа", нито пък измъчвам да бъда конкретен след като нося този Дух. Като му дойде времето - може да /си/ отговоря на въпросите без отговор... Засега опитвам да опазя Този Дух без да си правя илюзии, вярвайки, да вярвайки в Значимостта и Смисъла, макар неясни, били неясни, вероятно докато съм още тук също неразгадани. И често си повтарям молитвата: Господи, не ме наказвай с безсмъртие, че ще умра от скука... Приветствам те, бисерче.

цитирай
3. eva666 - :-)))) добре, че са вечно надрусаните потетични души
22.11.2020 15:34
За да разсейват житейската скука
И да трупат плява на боклука
О медузo грозна, нагла и мазна
Чудо, ти oпорочи сайта
хайде, поне в неделя... слез от черешата,
махни се от тука, и погледни си дядката))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 452445
Постинги: 879
Коментари: 6888
Гласове: 1002
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол