Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2020 15:14 - ...ее,КОЙ, сега е № 1...
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 495 Коментари: 13 Гласове:
8

Последна промяна: 11.09.2020 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Шумерите - наши далечни пра-пра родители image По сведения на шумерите анунаки за пръв път са стъпили на Земята дълго преди възникване на шумерската цивилизация. И именно те са създали човека.
Възниква въпроса - защо…Ами защото им омръзнало сами да добиват злато.
В летописите се разказва, че анунаки били дълголетници, и през дългия си живот непрекъснато добивали злато, като от началото се опитвали да направят това от водата на Персийския залив и след като опита се оказал неуспешен, 
, забочнали да се занимават с рудници. Съществува версия, че то им било необходимо за златосъдържащ екран за защита на тяхната планета.

Подобни технологии съществуват сега в космическите проекти. Затова жителите на Нибиру са напуснали своята планета и са се заселили на Земята. На всеки 3600 години, когато планетите максимално се сближавали, златото било прехвърляно на Нибиру.Според шумерските легенди, анунаки са се занимавали с добив на злато самостоятелно почти 150 хиляди години.


  Създаване на хора

image

Избухнало възстание поставило по заплаха целия проект за спасяване на Нибиру. Тогава се родил план за създаване на помощници - хора. Този процес подробно, крачка по крачка, бил описан в глинените таблички на древните шумери. Тези сведения били с ефект на взривяваща се бомба сред генетиците, защото всичко полазвало, че анунаки били прекрасно запознати с ДНК и с това, как да създадат човек по изкуствен път. Има подробна инструкция, че работата трябва да се провежда в стерилни условия. По-нататък се изяснява, че била взета яйцеклетка от женска маймуна.. След това била оплодена, но едновременно с това се прибавяла „същност“ - „това, което свързва паметта“ – по нашето разбиране това е ДНК, получена от пречистена по специален начин кръв от избран анунак. Допълнително от кръвта на боговете било извлечено онова, което приблизително може да бъде наречено „душа“. Оплодената и модифицирана яйцеклетка след това трябвало да бъде доверена на „много знаеща млада анунаки“, която да „доведе яйцеклетката но нужното състояние“.Легендата гласи, че в началото не всичко вървяло така гладко, както се очаквало, но в края на крайщата се стигнало до успех. Успешната яйцеклетка била поместена в лоното на „богиня“, която се съгласила да я износи. Така, след продължителна бременност и цезарово сечение на света се появил първия човек. Само че за работа в мините трябвали много хора! И тогава с помощта на клонирането била създадена жената. За съжаление този процес въобще не е отразен в глинените таблички и затова може само да се правят предположения.
След откритието на Уесли Браун „за една и съща за всички хора на Земята митохондриева Ева“, легендата била косвено потвърдена.
След няколко поколения хората „станали красиви“, анунаки започнали да си взимат „земни жени“, от които им се родило жизнеспособно и здраво потомство.
За съжаление, предавайки ни своята външност и възможност за саморазвитие, те не са ни дарили със своето дълголетие…

Всъщност се оказва, че самите шумери са нашите далечни пра-пра-родители,
а тяхната цивилизация е не само най-древната, но и най-загадъчната….

http://zaneizvestnoto.blogspot.com/2012/01/blog-post_10.html
 

 

 

 
Гласувай:
10
21. fun1001 - ...намерете и..книжките ))))
11.09.2020 15:17

само ,с блоГето, не става...
ще следя.. Дебата..)
цитирай
2. milady - a,бе хора голяма скука.....
11.09.2020 15:53
kъде е кака кифла..
dа не се е подложила на клониране ..
тайно.. и без да ни сподели )))
цитирай
3. dobrodan - Юли? За едни особени свойства на т. нар. моноатомно злато... чете ли?
11.09.2020 17:56
Информацията не е отречена, не е и потвърдена.
Странно е, че близо половината от банковите златни запаси се оказаха.....волфрам?
Къде е тогава истинското злато? Откраднато? Или.....изнесено....някъде....
цитирай
4. fun1001 - TE sa tuk ))))
11.09.2020 18:04
dobrodan написа:
Информацията не е отречена, не е и потвърдена.
Странно е, че близо половината от банковите златни запаси се оказаха.....волфрам?
Къде е тогава истинското злато? Откраднато? Или.....изнесено....някъде....

цитирай
5. dobrodan - Тук са другите, слугите им.
11.09.2020 18:25
Подобни на едната от расите.
цитирай
6. nkf - По сведения на анунаките или по с...
11.09.2020 18:49
По сведения на анунаките или по сведения на Захария Ситчин? Тези неща ги пише именно той, уж на базата на шумерски клинописи; но ние никак не може да бъдем сигурни каква точно информация носят клинописите. Не знаем, защото нито имаме достъп до тях, нито пък знаем шумерски, та с еналага да вярваме на масово тиражираните бестселъри на еврейна Ситчин. Аз не му вярвам. Съмнявам се най-малкото. Писанията на Ситчин се тиражират масово и са предназначени за масовото нисше съзнание и ум. Със сигурност има нещо вярно в тезите му, НО - какво точно? Лично аз мисля, че самите анунаки не идват от друга планета, а са си от тук, от земята. По-точно - от земите на Балкано-Карпарския регион. Задължително места с гори и планини, с много геологични аномалии; загаснали вулкани; скални породи; води. Аз за себе си съм стигнал до някакъв извод как огдоад-ите са се сепарирали от останалите човеци и на каква база, и са наречени богове; но не в метафизичен смисъл, а по скоро в смисъл на суверенитет/власт; йерархично ниво. В заключение: На евреин не се вярва, пък бил той и най-добронамереият, честен и морален /какъв оксиморон/. От писанията на Ситчин може да се извлече истина, но те трябва да с еобърнат. Например: там, където пише, че анунаките идат от космоса, трябва да се чете, че са си от земята; че златото им трябва, че да си кърпят атмосферата на тяхната планета - че злато им трябва за друго, но не и за да си кърпят атмосферата /егати и тъпата, ненаучна теза, честно.../ и т.н.
Поздрави.
цитирай
7. milady - ... приела съм Теорията на З Съчин анблок, нищо, че е евреин ) всеки, сам избира Нивото си.
11.09.2020 20:37
“Енума Елиш” е най-дългата шумеро-акадска поема, в която се разказва за възникването на Света и за появата на боговете. Наречена е на първите две думи, с които започва. Наброява 1500 стиха, а текстът й е записан на 7 глинени таблички.

Днес нищо не знаем за автора й, защото вавилонците не се интересуват от създателите на литературните творби. Според някои учени, произведението е написано по времето на царуването на асирийския цар Tiglatpilsiter III, през VІІІ в. пр. Хр. През този период той царува и над Вавилонското царство. Изследванията показват, че авторът е или асириец, или е от Вавилон. До нас са достигнали четири редакции на поемата: едната е вавилонска, другата асирийска от по-късен период /от библиотеката на Ашурбанипал в Ниневия/. Третата версия е асирийска и е най-древна, писана по времето на разцвета на столицата Ашур. От последната версия, която е предвавилонска е запазен само един малък фрагмент, намерен при разкопките на Киш. Най-старите преписи се отнасят към ІХ в. пр.Хр., а на-късните са от ІІІ в.

https://astronomy/bg/wiki/%D0%95%D0%BD%D1%83%D0%BC%D0%B0_%D0%95%D0%BB%D0%B8%D1%88
цитирай
8. milady - аз съм изчела мн разл автори, не само Съчин..има и археолог д ва..какво повече, мартин..)
11.09.2020 20:41

Шумер е исторически регион в южна Месопотамия (южната част на днешен Ирак)[1], който обхваща огромна равнинна област, основно територията между реките Тигър и Ефрат, граничещ на югоизток с Персийския залив. Oт края на четвъртото хилядолетие преди новата ера и по време на третото хилядолетие преди новата ера тук се заражда и развива много важна цивилизация със същото име. Тя има няколко основни фази. Напълно забравена след началото на нашата ера, шумерската цивилизация е преоткрита през втората половина на 19-и век, благодарение на разкопките на археологически обекти, които продължават до 1990-те и са прекъснати заради войните. Открити са десетки хиляди плочки с клиновидно писмо, най-старите известни писмени документи заедно с тези от древен Египет, което прави Шумер една от най-древните цивилизации...
цитирай
9. fun1001 - добродане, и ние сме Хибриди/ Аннунаки + земноводни + бозайници+ птици, Еволюция!!
11.09.2020 21:11
dobrodan написа:
Подобни на едната от расите.


.....многоо малко, все още, осъзнават това "Разкритие"...
може би, скоро, ще бъдем свидетели...на именно този Апокалипсис, с който
завършва Нов Завет : Откровението н а Йоана..
цитирай
10. fun1001 - следва -Шумерската писменост, най древната, откр. засега...
11.09.2020 21:44
Писменост. Шумерската писменост възниква през 4-тото хил.пр.Хр. и е една от най-ранните известни форми на писменост. Първоначално писмеността е пиктографска (картинна), а впоследствие е опростена в клинописна. Писмото е наречено клинописно, защото знаците му представляват чертички, всяка от които с формата на клин. Клинописът се е разпространил по цялото Междуречие (Месопотамия) и е станал основната писменост на древните народи от Близкия изток.
цитирай
11. dobrodan - Юли.....който знае истината, няма да я каже.... а фалшиви следи
11.09.2020 23:18
да искаш....
Все пак нека се опитваме, поне това можем. Нали? :)
Логиката не е достатъчна. Изчетох какво ли не, изгледах и изслушах кого ли не.
Единственият ми извод е, че всяка цивилизация рано или късно изчезва от планетата.
Сама или с външна помощ - няма значение.
Еволюцията може би не е в състояние да създаде изцяло нов вид. Колкото и да модифицира един организъм природната сила, тя не може да направи от него коренно различен друг вид. Междинните звена ту ги откриват, ту ги оборват.
Може и да греша, но за стотици хиляди години вълкът е станал куче, а не слон.
Еволюцията работи в рамките на вида или семейството, а после?
Живеещи на сушата риби има и сега. Те обаче са си просто...риби.
цитирай
12. fun1001 - @ 11
12.09.2020 11:37
Този ти коментар, трябва да влезе в учебниците за приложна и сугестивна психология/ или,казано на родният ми език _ гещалт терапия
Специални поздравления, и благодарности ,добродане!
/ ще се върна по-късно на темата..
цитирай
13. fun1001 - :-))))
12.09.2020 11:39
Аз съм самото отрицание на логиката и реда :-)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 451899
Постинги: 879
Коментари: 6888
Гласове: 1002
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол