Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2020 09:00 - БибЛията,е 'писана' от Извънземни!
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 903 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

....Ануннаки, Боговете (Елохим),са нашите Родители../ако, щете, създадетели..
Те са били Хуманоиди, опитни, и много напреднали в Науките и Хай Технологиите...
Иначе, те са имали постр.Йерархична структура, и последващите от това- най човешки
"качества", и страсти,като, агресия, завист, Тщеславие, ревност, похот,прелюбодеяние..
 Основните /им/ Божества, и Управители, са описани в книжките,които показах вече..
Гл Бог- Ану, жена му Анти, синовете- Енки и Енлил, сестрата на Енки- Инана,и последв.
Нинмах, Нинхурсаг, Кергал, и Нин урта, и др..Именно,това са Елохими/спом.в БИТИЕ.
пр ок 450 000, Те идват от Края на Слънчевата с ма, с Кораба Ну Би Ру..и кацат в Месопотамия - междуречието. на Тигър и Ефрат, създават Първият Човек - Адаму
/ от кал, глина, и  чрез ВълнооЛъчева Технология и започват да го обучават за
работник ( роб ) и да изграждат бавно Епохата на ШумероВавилонската империя..
След много генно-биологични опити, и манипулации., и със "добавка" на ТЯХНА, "божествена" сперма, те ни създават.,като използуват пра-хората/парапитек/ за целта.
Затова се казва, че Нашата "обща" Майка, е Нин.Ти, Нин Хурсаг-  галено Мами)
/ апропо, Мами  е  надарен, генен инженер. учен.и гл фигура в анунакската.Йерархия..
/давам редовно картинки, и инфо / дано, ви стане, по лесно и достъпно )
 защото, след ТАЗИ/ научно-истор информация, ще промените Мирогледа, и Знанието си..Генерално, надявам се )) Защото, е Важно !!!

ред моя, Джули Невърленд, 2020 

image


Със сигурност ще има читатели, които ще се изненадат от твърдението, че в Библията са описани напреднали извънземни технологии. Но е сигурно, че ще има и такива, които смятат, че единственото логично обяснение на библейските мистерии е контакт с високоразвита извънземна цивилизация. Да започнем от ангелите. Всички те са изглеждали като хора. Тези, които причинили Големия потоп; дали на Мойсей инструкциите за построяване на Кивота на завета; и предупредили Лот, преди да унищожат Содом и Гомор..., всички те са били хора.
Но тези хора имали невъобразими знания и летели с ”небесни колесници”.

Сензационно: НЛО довело Младенеца на Земята
image

Може би един от най-добрите примери за срещи с извънземни се намира в Книгата на Езекил. ”Космическите кораби на Езекил” пък е книга, спечелила редица награди. Неин автор е Джоузеф Блумрич, който по време на написването - е бил учен в НАСА и е участвал в създаването на дизайна на ракетата Сатурн V. Блумрич чул от сина си, който чел книга на Ерик фон Дьоникен, че  пророкът Езекил е описал кацане на космически кораб Ученият от НАСА бил сигурен, че ще успее да опровергае това твърдение благодарение на сериозните си знания в сферата. Според него било невъзможно в древен текст да бъде описван истински летателен апарат. Блумрич бил изключително изненадан, когато в крайна сметка прочел Книгата на Езекил. По негови думи, наистина ставало въпрос за някакъв вид космически апарат. В началото Езекил описал приближаването на четири лица от небето. Тези ”четири лица” всъщност са колесниците или краката на космическия кораб. Блумрич бил шокиран, когато прочел за ”правите крака” с ”кръгли стъпала”, прикрепени към ”полирания месинг”.

Една от най-известните фрази в книгата е ”колело в колелото”
Когато ”четирите лица” докоснали земята, Езекил забелязал колела. Неизвестният обект кацнал, от него излезли колела и започнал да се движи. По това време Езекил би трябвало да е бил запознат само с обикновени колела от каруци, но той описал колела, които могат да се движат във всички посоки. Пророкът не би трябвало да има представа за подобна концепция. Енох е дядото на Ной. Де факто неговата книга също би трябвало да присъства в Стария завет, но е премахната заради прекалено противоречащите на църквата твърдения, изказани в нея.  Енох е бил взиман на няколко полета от боговете (ангелите)  и успял да стане свидетел на големи ужаси и красоти. В книгата има множество препратки към ”вихрушки”, които ”одухотворявали” Енох в небесата. Ангелите показали на Енох всички тайни на земята и небето. Той станал свидетел на неща, които никой човек не трябвало да вижда.

В книгата си Енох твърди: ”Видях велико и славно устройство.” (33/4) 14/18-19: ”Погледнах и видях величествен трон: изглеждаше като кристал, а колелата като греещото слънце... под трона минаваха потоци от буен огън, толкова силен, че не можех да го гледам.
Тронът ме накара да полетя и ме издигна нагоре, завеждайки ме в небесата”. Енох споменава кристали и колела. Възможно ли е този трон да е бил летателен апарат, използван от ”ангелите”. Огньовете, минаващи под трона, наподобяват описание на ракетни ускорители.

В Книгата на Енох се споменава за огромни разрушения, хаос и разврат на Земята. Също както в Битие, Енох говори за гиганти и ”наблюдатели”. Имало и ”сатани” - ”синове на небесата”, ”ангели на наказанието”, ”инструменти на Сатаната”, както и ангелите Михаил, Рафаил, Гавраил и други. Никъде не се споменава ”Бог” - винаги става въпрос за множество богове. Енох бил заведен на планински връх, където живеели боговете. Видял неща, които никой обикновен човек не можел да разбере. Ангелите ”покварили синовете на човека”.
Тук определено става въпрос за човекоподобни същества с напреднала технология, които  си играели на Бог и определяли съдбата на земните деца

Може би главната причина Книгата на Енох да бъде извадена от Библията е точната астрономия в нея. ”И видях в небето движението на света, над тези портали, в които се въртят никога незалязващи звезди” (75/8). Незалязващи звезди могат да се наблюдават само от Космоса. Във времената, в които Книгата на Енох е извадена от Библията, църквата осъждала точната астрономия - пример, Галилео Галилей. Религиозните представители искали хората да вярват, че Земята е плоска, не се движи и се намира в центъра на всичко.
Идва ред и на Великия потоп Ако твърденията, че Земята е била управлявана от извънземна цивилизация, са истински, то определено това глобално наводнение не е резултат от природен катаклизъм.
Този легендарен потоп буквално покрил цялата Земя -
откривани са черупки от миди на връх Еверест, а по Сфинкса
в Египет има следи от ерозия.Ной не е единственият оцелял във Великия потоп - подобна история се среща в някои китайски и индийски митове. Повечето хора не вярват в библейската история за Ной, защото съществува един основен проблем - как е възможно няколко души да съберат всички животни на дървен кораб, да ги хранят и да се грижат за тях няколко месеца? Има логично обяснение. Ангелите (технологично развитите хора) построили Ноевите ковчези, събрали животните и след това предизвикали неспирните дъждове. Ако става въпрос за наистина напреднали технологии, напълно възможно е животните да не са били цели, а само ДНК проби от тях, които са били лесни за пренасяне и съхранение.

Никъде в Библията не се споменава, че Ной е събрал всички животни. Казва се само, че ги е занесъл в Ноевия ковчег. Светът започнал отново.  В Битие е написано, че след Потопа Ной отишъл да живее при ”боговете”  Това е една от малкото оцелели препратки към множество богове. Впоследствие, разбира се, текстът е променен на ”Бог”.
Тук се намесва и Едемската градина, която подозрително много приличала на Атлантида.
И двете са били дом на нашите праотци - мястото, от което произлиза цялата човешка раса. Всяка се е смятала за Рай и всяка се е провалила и хората трябвало да я напуснат посрамени.

Ако видим нещата от гледна точка на модерните технологии,  дори унищожението на Содом и Гомор е доста логично и лесно обяснимо  Как два града биха могли едновременно да изчезнат от лицето на Земята? Може би жителите на Хирошима и Нагасаки знаят отговора. Двама ангели дошли и предупредили хората за предстоящото унищожение. 19/17: ”Бягайте за живота си; не гледайте зад себе си, никой да не остава тук; бягайте към планината, освен ако не искате да умрете”. 19/24: ”Тогава Господ изля върху Содом и Гомор сяра и огън от небето“. 19/26: ”Но жена му погледна назад и се превърна в колона от сол”. 19/28: ”...димът от градовете се издигна като дим от пещ”. 19/30: ”... той (Лот) се страхуваше да ходи в Зоар и обитаваше пещера, той и двете му дъщери“.

В Изход се споменава, че  Мойсей получава инструкции за построяването на Кивота на завета Гениалният изобретател
Никола Тесла написал в ”Стената от светлина”, че Мойсей сигурно е бил умел електрически инженер, защото Кивотът бил доста мощен кондензатор. Създавал интензивни импулси, способни да разбиват камъни. Израилтяните носели устройството във военни действия и печелели войни с него. Историята за Йерихон се среща в Книгата на Исус Навин. Открити са и истинските останки на Йерихон. Стените на града били дебели поне три метра. Какво може да ги е разрушило? Според Стария завет това било дело на Бог. По някаква случайност при обсадата бил донесен и Кивотът на завета. Възможно ли е точно това древно устройство да е послужило на израилтяните да спечелят трудната война?

Защо, Мойсей има, два рога, на статуята от Микеланджело
/ който, също е посветен, разб се.. ) 
ами, Защото е Ануннаки - Висш Жрец, обучаван лично от тях..
 а,Рогата, са символ на "тяхната Планета - 12, или Ни Бу ру
 Звездата, с Огненият Диск...а, гл Бог-  Енки, е "самият" Луцифер,
който "изкушава"..горките първобитни хорица..в рая ))  въскей...
 Първата двойка,  Адаму и Тити..
 а,Змията, всъщност, е Символ на Мъдростта,Познанието, за Живота!!
Хората стават ..свободни/:изгонени"/ и получават Право на Избор.и започват ,да се размножават..САМОст...дотогава,те се създавяат, и 
клонират..в лабораториите на Ануннаки / Учените..

та, такава е "приказката за Човеш..Род и Битие..

image

Сведенията от Библията е нямало как да бъдат разбрани преди 500 години, нито пък преди 100. Чак през XX век човешката технология достига такова равнище, че доста от мистериите в Библията започват да придобиват логични обяснения. Съществуват доста доказателства, че праисторията на човечеството е подобна на научната фантастика. Повечето хора или отхвърлят напълно библейските текстове, или приемат словата като абсолютна истина. Библията е най-известното произведение, описващо срещи с извънземни. Събитията, описани в нея, са истински, но в тях няма нищо божествено. Статията е дело на изследователя на паранормални явления Дъг Юрчи (Doug Yourchey)

   image

Прочети повече в Blitz.bg: 

https://blitz.bg/obshtestvo/nad-55/izvnzemni-tekhnologii-v-bibliyata-prorokt-ezekil-e-opisal-katsane-na-kosmicheski-korab_news487847.htmlГласувай:
9
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - гошоо, не се крий...защо така?
27.06.2020 09:17
..хвърчат коментарии..в Небитието? м? М?
цитирай
2. eva666 - такаа..Nota Bene!
27.06.2020 09:21
както, обича, да натъртва.. бабаМиКрандилка..
снимките са Лично мои..може да ги откраднете...
ще се радвам да ги откраднете..)
ЕИП- Общото Енерг.информац.поле е, безкрайно и богато..
ТО, се нарича още Акаша, и всъщност копира - Интернет..
питайте и мастър гош, нали е комп..програматор...ще обясни )
цитирай
3. dobrodan - Сега ти правя едно подаръче, мила, рано сутрин в събота :),
27.06.2020 09:42
има и друг начин да предизвикаш потоп (който оставя мидени черупки в планините).
Ужасно просто е. Забавяш въртенето на Земята :). Следствия: изчезват всички тежки организми (скоростта на въртене компенсира в голяма степен гравитацията). Огромна част от водата се изпарява и кондензира по върховете, където и замръзва. Настъпва ледников период. Да не забравяме, че в стомасите на вледенили се животни е намерена прясно сдъвкана храна, ще рече, всичко е станало много бързо.
Различни стават дължината на деня (биологичният ритъм на човек не е 24-часов). Земята започва да се движи по-бавно около Слънцето...
Библията описва друг, локален потоп, по-нов. Хора е имало по време и на двата (със сигурност и повече ) потопи.
Така и не откривам кога точно се появява Луната в небето. Какво точно представлява - кой да ти каже :). Много странно е отсъствието на нейно въртеливо движение около оста й? Има изключително важна функция - стабилизира наклона на земната ос. Без нея Земята щеше да се обръща периодично "надолу с главата" :):):), демонстрираха една такава симулация, видя ми се малко странно, но това разбрах.
Има още много, но засега толкова :).
цитирай
4. fun1001 - 3. dobrodan - Сега ти правя едно подаръче, мила, рано сутрин в събота :), 09:42
27.06.2020 10:19

да даа,сигурно е имало.и др "потопи", както писах и за Ядреното унищожение
на Содом и Гомор.
а, ти, говориш за "моментално" обръщане на Полюсите..нали..
благодаря за подаръчето ()..мил си..освен,и бърз )

цитирай
5. apostapostoloff - Не е така!
27.06.2020 10:36
Библията е писана от Аврам бакалина!
цитирай
6. fun1001 - ..и за него,ще пиша...колегаЗвездьо )
27.06.2020 11:14
apostapostoloff написа:
Библията е писана от Аврам бакалина!

цитирай
7. milady - хАман от "лични" Китки,Буфанти..котки,кучки,картофи...Любо-Оффи, и хистеричен..бабуЛяк..
27.06.2020 11:26
или,очаквайте..Трактата ми,за римоТракането.като модерна мастурбация..
във воайорната, и фриволна дрто-Карандилска прУфанизация..
зер,от тези розАви, сакати..строфи-хронични катастрофи..
иде,ми отколе..на глас, да се разплача ))))

приликата с познати, и попул.хЕлементи..е случайна и ..нетърсена @
цитирай
8. saankii - разб се, че имам..1001..фотки..от 10г съм Със СмартФон.
27.06.2020 12:39
ноо, най най презирам..агресивни.сесии, и весели пижами)))))))

Стилът, това е Мярка!
аз, съм Мярката )
цитирай
9. fun1001 - те,това е,Нашата Човешка..Хистори @@@
27.06.2020 16:13
...и,това е социална мрежа... ха ха.. хо хо, и хи хи хи...сИриозно!!!?
освен бай Лекся, и баба от Карандиля - друг, комай ,не мърда )
и,НИКОЙ, не 'опита',да даде..някакъв,що годе..отговор..
ей такива сте.. Духовни, хенТелектуални..задръстени..Его маниашки..тъ. п-а ци..
...гледате си, само Интереса/ ++++/ и центъра на Пъпа ..мижитурки..
.........
Защо, Мойсей има, два рога, на статуята от Микеланджело...
/ който, също е посветен, разб се.. )
ами, Защото е Ануннаки - Висш Жрец, обучаван лично от тях..
а,Рогата, са символ на "тяхната Планета - 12, или Ни Бу ру..
а Знака им е Звездата, с Огненият Диск...а,най-главният Бог- Енки, е "самият" Луцифер..
който "изкушава"..горките първобитни хорица..в рая )) въскей...
Първата двойка,Адаму (Адапа и Тити /Тиамат-Ева ..
а,Змията, всъщност, е Символ на Мъдростта,и Познанието за Живота!
Хората стават ..свободни/'изгонени"/ и получават Право на Избор.и започват ,да се размножават..САМОстотелно...
дотогава,те се създават, т.е.
клонират..в лабораториите на Ануннаки / Учените..

та, такава е "приказката за Човешкият..Род и Битие..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 452309
Постинги: 879
Коментари: 6888
Гласове: 1002
Архив
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол