Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02 13:55 - ...една €кстравагантна хипоТЕЗА@@@
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 194 Коментари: 11 Гласове:
6 


А. Тюняев в книгата си "Метафизика на човека: хора, клонинги и химери". 


Китайската и индийската популации са създадени чрез клониране.

А. Тюняев за клонингите сред хората
Интересна хипотеза за това, че голяма част от съвременното човечество се състои от внедрени изкуствено клонинги, изказа членът на РАЕН А. Тюняев в книгата си "Метафизика на човека: хора, клонинги и химери". Същността на тази хипотеза се състои в това, че жълтата и черната раса са били изкуствено внедрени от някоя високо развита цивилизация.
По тази причина в началото на 18-ти век тази враждебно настроена към човечеството цивилизация приложила срещу него разрушително оръжие, оставило много кратери на земната повърхност, а също и предизвикало потоп в Западна и Източна Европа, както и напълно унищожило много градове в Сибир. Както предполага Тюняев, тактиката на тази цивилизация напомня за тактиката на американската армия, която прилага срещу противника съвременни видове разрушителни оръжия, а пехотата, т.е. "пушечното месо" са местните аборигени.

В тази разрушителна война, която довела до "година без зима", враждебната цивилизация унищожила всички основни технологични центрове на човечеството, а след това го атакувала с армия от изкуствено създадени в подземните лаборатории клонинги под маската на изкуствено създадени раси. Именно така народите от черната и жълтата раси получили територии за своите държави, ведическата цивилизация на древното човечество претърпяла поражение, а Западна Европа започнала да служи на интересите на агресорите.

Впоследствие, всички световни войни били насочвани срещу Русия, където се съхранили останки от древната ведическа култура, а под формата на бежанци внедрявали клонинги. Съвременните войни в Близкия Изток също се водят с целта да се напълни Европа с клонинги под маската на бежанци. Тези клонинги са основния гръбнак на терористичните движения и групировки по цял свят, включително най-известните "Ал-Кайда" и "ИДИЛ".
Според Тюняев, заводи за производство на клонинги има на територията на Югоизточна Азия и Африка. Но сега с клониране се занимава и подчинения на агресорите паразитен световен "елит". Именно за разселване на новите клонинги са предназначени построените градове в Китай, които още не са населени. И това разселение ще бъде по повод някакъв природен катаклизъм, който е насочил бежанци от пострадалите райони.

Ето например какво разказа той за това в едно от предаванията на "Славянско радио": "В един от своите доклади, съпроводен от видеоматериал, изведох графика на ръста на числеността на някои народи. Тази графика се базира на данни от източници, които ги има и в енциклопедиите. Ще се опитам да го опиша в няколко изречения.
С какво са интересни графиките? Ако вземем зоната на обитаване на белите хора, на Англия и Русия например, то те съвпадат почти напълно. Те започват някъде около 1800-та година (в Англия 1900-та г.) и нарастват с неголям градиент по абсолютно плоска траектория. Т. е. тези две страни в продължение над 100 години имат устойчиви показатели по числеността на населението, детераждането и други. Двете страни показват средно нормална динамика.

Ако вземем демографски данни на страните от "Третия свят", то там в някои страни намираме доста удивителни неща, касаещи ръста на населението. И никой все още не е успял да ми обясни поне малко грамотно тези показатели на графиките им. Особено много това се отнася за Китай и Индия.
Там до 1800 г. демографските графики и на Индия, и на Китай говорят за това, че там практически не е имало население в сравнение със сегашното му количество. И изведнъж след 1800 г. населението нараства мистично с няколко милиарда! За разлика от плоските хоризонтални графики за числеността на населението в Англия и Русия, техните графики тръгват почти вертикално нагоре и тази тенденция продължава даже през 20-ти век, говорещо за огромни темпове на прираста на населението.

Какво е интересното тук? И в Англия, и в Русия хората през миналото столетие са разждали почти еднакво количество деца. В Китай раждаемостта не се е различавала съществено, а в последно време правителството дори е ограничавало раждаемостта. Но даже по времето на тези забрани числеността на китайското население отново по необясним начин нараства значително. При това, детеродните възможности на организма на китайките не се отличават с нищо от тези на англичанките например. И тогава става съвсем непонятно по какъв начин се достига тази "вертикална" графика?
Когато сметнах този прираст на населението в Китай и Индия, то излиза, че всяка китайска или индийска жена в своя живот трябва да е родила около 1000 деца. А това е напълно невъзможно в природата. И щом официалната статистика в Китай и Индия се различава значително от останалите страни, то излиза, че в двете страни е имало някакви други процеси по формиране на хора. Например, отнякъде са се преселили много хора.

Но ние разбираме, че няма откъде да се преселят.
Следователно - те са се формирали там.
Поради това предполагам следното: китайската и индийската популации са създадени чрез клониране. Разбира се, това изглежда малко скандално, но тези, които ме критикуват, за сега не са намерили грешки в моите доводи, които да обяснят по друг начин аномалиите с прираста на населението.
А за момента ситуацията изглежда така: в Индия и Китай има центрове за клониране на населението. Наличието им е потвърдено и от различни хора, които са ангажирани в това начинание. Те твърдят, че в Югоизточна Азия има подземни заводи за производство на клонинги, които захранват целия регион.
А друг руски учен - биологът и антропологът Г. Сидоров, базирайки се на древните руски приказки, митове и предания също говори за това, че много народи и раси били създадени от гущероподобните пришълци в хода на генетичните опити. За същото, между впрочем, разказват и шумерските митове.
А какво казва за тази нечовешка раса А. Тюняев?

Ето например каква информация дава той в същото предаване на "Славянско радио": "Вече споменах, че на Земята покрай човека живеят още няколко цивилизации. Официално не се говори много за тях, но ако погледнете в интернет, то много политици и различни обществени деятели все по-често казват, че човекът не е сам на планетата.
Ако се подходи от тази страна, то се оказва, че на Земята съществуват няколко вида цивилизации. Първата - това естествено е човешката цивилизация. Втората - това е цивилизацията на биороботите, обезпечаващи жизнеспособността на елементарните процеси на Земята.

Тази цивилизация се състои от тези същите "сиви" биороботи, намиращи се в определени места.
Третата цивилизация - това са "каменните хора" (кремниева форма на живот), които живеят в земните недра. Това са великани, състоящи се от каменни структури, и те изобщо не са добре настроени към нас. И още една цивилизация - това са точно тези персони, които се занимават с клонирането. Именно техните "пирамидки" кръжаха преди няколко години не само над Кремъл, но и едновременно над много други столици. Тогава, по някаква причина целият уфологичен свят не започна сериозно изследване на този феномен със синхронното появяване на обектите по целия свят.
И така - съществува определена властова структура на Земята, занимаваща се с производство на клонинги... Има два типа цивилизации на такова ниво на развитие: условно назовани "бяла" или "положителна" и "паразитна", която от наша гледна точка се явява отрицателната страна на битието. Точно тя се занимава с произвеждане на клонинги".
Именно на тази паразитна цивилизация от гущероподобни пришълци служи целия паразитен, сатанински световен "елит", чиито представители също специално са пуснати от гущероподобните в качеството им на техни слуги. Именно на тези "богове" служи цялата западна цивилизация, контролирана от световния елит.

Разбира се, за много хора с неподготвено съзнание, прекалено "забити" на своите лични краткосрочни проблеми и не забелязващи какво процеси протичат по света по-далеч от носа си, цялата тази информация ще им се струва шокираща и фантастична. Но ненапразно някои инсайдери намекват, че нашата реалност всъщност е по-фантастична от много фантастични произведения, но прекалено много информация е скрита от обикновените хора, за да не предизвика у тях интелектуален и емоционален шок.
И още. В самото начало на своето интервю Тюняев отронва интересна фраза за това, че клонингите живеят сред хората. А ето че много хора не се досещат за това, че редом с тях живеят клонинги. И поради това всякаква информация за наличието на клонинги сред хората точно клонингите ще опитат с всички сили да опровергаят и осмеят.

https://neonula.blogspot.com/2017/07/blog-post_31.html…

image

   Гласувай:
8
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - колега кушеле, виждам, че те сърби..някъде си/ноо, кажи нещо..тук..
09.02 14:10


..и.съжал.малко си oбъркал.Deutsch и гагаузки../ да не ме изтриеш пък сега..
14:07

да мина ли, на бг език ))
щот,моите години, аз съм ги казала от преди твоите..
/и за разлика от всички пуетични.лъжкини наоколо
та, казах, че Русската 'демокрация'.. е същите Майна..като САЩката..
или, имаше предвид.. неделно Есе като мезЕ..))
цитирай
2. eva666 - ...и малкоо по сериозно/ тук сМе ок.60- 68 средн възр./а дядо борна е на завидните 75!!!
09.02 14:17
кушеле, Danke!
Ich hab alles sehr gut verstanden,seit Ich noch 30 war, aber Du?

Аз разбрах всичко много добре, още когато бях на 30. А, ти?
ето, това ми е репликата, а мога да се обяснявам още 30..)
така се води..демократ.дискусия. благодаря..
цитирай
3. fun1001 - ъъъ..и таковаа..мн обичам мъжове..с педализация..напримерНО))
09.02 14:44
лексодръв,ванката С...мт46..
и някои и др.моми..

поне яростните кОмунали, плюят откровеноо..и БЕЗумно смело..)))
цитирай
4. fun1001 - големият ми син така казваше,когато беше.. малък..
09.02 14:47
напримерНо..аз, не искам, да уча точно сега....
имам деца с Характер..не ме питайте повече..ха ха ха..
цитирай
5. fun1001 - https://neonula.blogspot.com/2017/07/blog-post_31.html…
09.02 14:53
Рустю ми писа..че, този /луд/нео..
бил..баба Радосстина ..
мили боже,тук ще загина..))))
цитирай
6. fun1001 - а за 'работните " китайчета..пиша от около 1-2г по сериозно..
09.02 14:58
3 Световна, ще 'тръгне' оттам..и ТЕ ще завладеят Света /нали баба Гущерова,го е казала...хихихи..

даа, но тя не е знаела още, че това се нарича ТрансХуманизъм..
търсете, имам постове....
и към Гого, редовно се обръщам,за пустият му ИИ...нали,жории..
цитирай
7. fun1001 - бабооо россе,щоо. не е ли умно,ма))))
09.02 15:06
Разбира се, за много хора с неподготвено съзнание, прекалено "забити" на своите лични краткосрочни проблеми и не забелязващи какво процеси протичат по света по-далеч от носа си, цялата тази информация ще им се струва шокираща и фантастична. Но ненапразно някои инсайдери намекват, че нашата реалност всъщност е по-фантастична от много фантастични произведения, но прекалено много информация е скрита от обикновените хора, за да не предизвика у тях интелектуален и емоционален шок.
цитирай
8. milady - тук се въртят един файтон..слагачи..на +++++ оффф,не знам,по долна .
09.02 15:22
лексодръва,ванката С.мт46..валеско, ташунко, ДонСън,анка троиа, лъжкинята, и 1355..
и Фльоровъдната и тя се бутаШЕ там
и някои и др.моми.. ветерани и пУтетки.)

колкоо лепкавоооо..не знам,по унизителна, ежедневна безполезност..
и простащина от тази..
цитирай
9. saankii - Китай и ККП...НАЙ ГОЛЯМАТА..ЛЪЖА на нашето време..
09.02 15:33
Лаборатория и Фабрика за роби..и античовешки експерименти..

откъдето и да го разгледате..ВСИЧКО е измама...
затова, казваме, че оттам започва..т.н.
НСРЕД....питайте и Тръмпо.))
цитирай
10. getmans1 - ВЪХ МАРИ МАМААААА. . . да не си при...
09.02 18:11
ВЪХ МАРИ МАМААААА ... да не си прихванала нещо от БАБАТА ЛАССАТА РУССИЯНКА
Иначе;
ТИ СИ ЛУДО ДЖУЛИТО, ТИ СИ ЛУДО ДЖУЛИ ... натътък я забравих ...

цитирай
11. fun1001 - 10. getmans1 - ВЪХ МАРИ МАМААААА. . .
09.02 20:26


въхх марии мармаладкеей..поБъркала тьй менЯ..)))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 37392
Постинги: 160
Коментари: 1280
Гласове: 193
Архив
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829