Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02 19:45 - 'Хитлер НЕ е бил контролирана опозиция'/ 2ч.
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 113 Коментари: 5 Гласове:
4 

   zahariada.blog.bg › history › 2020/01/13 › hitler.

image


ТЕРА Новата ЗЕМЯ 31 март 2018 г. · 

Илюминати агенти инсайдери контактьори са кукли клонинги на елита контролирана опозиция те ви дават някаква истина, за да ви привлекат, а след това внимателно подбрани дезинформират и объркват вашето съзнание...

Контролирана опозиция - Кори Гууд, Кобра, Башар (Дарил Анка),Сал Ракели, Дейвид Уилкок, Бенджамин Фулфорд, Дейвид Айк,
Едуард Сноудън , Джулиан Асанж ,Тръмп, Путин и др.

През цялата история Контролирано противопоставяне е било използвано за контролиране на масите. То хваща хората като мрежа, държи върху тях за известно време, отвлича вниманието им, дава им известна истина и също внимателно подбрани парчета дезинформации.
Хората, които отговарят за тази планета, използват това през цялото време.

Както и да е, тук са някои от моите мисли за контролираната опозиция в алтернативните медии (намек: това е навсякъде!)

Тя може да бъде много обезсърчаваща, когато се събуждате в това, което се случва в света - както когато наистина направите вашите изследвания и станете информирани, осъзнавате, че повечето от тези видни "играчи" в алтернативните медии са контролирана опозиция. И бях шокиран от размера на оперативните служители на контролираната опозиция .
Пример за вас: Алекс Джоунс и InfoWars е може би най-очевидната контролирана опозиционна операция.

Имаме и Дейвид Айк и Джордан Максуел, които също изглеждат контролирана опозиция ... "какво?" казвате ...
"някои от видеоклиповете ме събудиха" и т.н. ....
(и те първоначално ми помогнаха) Но, да, изглежда, че ционистите и свободните масони правят хората на място, за да ви накарат да разчитате на тях - затова те ви дават някаква истина, за да ви привлекат, а след това внимателно подбрани дезинфо като също не включват някои важни сведения. Точно като всички контролирани опозиции. Алтернативната медия е минно поле. (И двамата се появяват на шоуто на Ричи Алън - Ричи Алън е контролирана опозиция и Дейвид Айк дори се появява на шоуто на Алекс Джоунс!) Има някои неща, които не ни казват. !!??

Особено за истинската истина за фалшивите терористични събития, за масоните, за Хитлер, за Националната социалистическа германска работническа партия (NSDAP) Втората световна война и т.н.

Ционистите и други искат да контролират всеки етап от събуждането - и съществуват различни нива на събуждане. Дейвид Айк се е появил на масовата телевизия най-малко три пъти във Великобритания! Хората, които знаят за дълбините на глобалното конспирация, знаят, че ционистите няма да позволят на някого да се появи на масовия телевизионен канал, ако те не го искат. Не казвам, че тези хора нямат някаква легитимна информация, но трябва да изследвате отвъд тях, те са ограничени - и те са манипулатори и дарители на популисти.

Знанието, критичното мислене, практическите решения и предприемането на действия е това, което е необходимо. Айк прави дванайсет часа шоу и пише много огромни книги, но по-голямата част от това е отвличане на вниманието и отклоняване - и реални практически решения не му предлагат ... и отново, фокусирайки се само върху любовта не е решение, то е за да умиротворява психопати. Той е очевидно контролирана опозиция.
Дейвид Айк скромно популяризира културния марксизъм, който е изключително вредно за човечеството.) виж Х Маркузе..

Някои очевидни контролирани опозиции в областта на изследванията на НЛО са: Дейвид Уилкок, Кори Гууд, Кобра (порталът), Бенджамин Фулфорд, Саймън Паркс (Parkes неотдавна се появи на телевизионната телевизия тук в Англия. ако не сте контролирани) и т.н. и т.н. - и има блогове, които популяризират много от тези хора, които също са контролирана опозиция - тези блогове обикновено се създават главно от хора, които самите те са контролирани, за да подпомогнат тези други контролирани агенти.

Имаме и Майкъл Салла - той отново - ще използвам фразата отново: Контролирана опозиция - той е свързан с всички тези хора, които току-що споменах в горния параграф. Той популяризира Гуд и Уилкок, както и много други в тази група - и неподвижността в бурята насърчава Салла. Салла излага някои нелепи статии, например: "Ще освободи ли Тръмп всички съвременни технологии, открити в Антарктида, ако бъде избран?".
Тръмп работи за ционистите, разбира се, той няма просто да пусне някаква технология само в полза на човечеството! И, разбира се, можем да видим, че Тръмп не е пуснал никой.

Хората, които вярват, че Кори Гуд е истински, все още имат различни нива на събуждане, за да работят. На публиката в YouTube се свалят канали вляво, вдясно и в центъра за излагане на фалшивия тероризъм и използването на кризисни актьори, за излагане на еврейската тирания и престъпленията на ционизма за излагане на Втората световна война и Хитлеровите лъжи,  които ни бяха казали и т.н. са цензурирани от еврейски ционисти, и контролирани в  Youtube - само за хората, които излагат и разпитват ...

 А,какво се е случило със свободното слово !
"Истината не се бои от разследването". Но тук имаме някой като Кори, той не е цензуриран и няма да бъде цензуриран - защото е ционист псиоп - контролиран опозиционен агент.

)))))  Метафизика за..бабушки и домакини:

А цялата тази реторика за "повдигане на вибрациите" е само там, за да ви успокои - медитирах в продължение на много години и това "повдигане на вибрациите" няма да подреди нещата на тази планета ...
и как толкова много хора работят в това увеличаване вашите вибрации, но светът се влошава непрекъснато - повече механизми за контрол, прилагани през цялото време, повече цензура, по-дестабилизиращи Близкия изток, повече бежанци, по-масова имиграция (а ние потенциално ще имаме 5G кули) и т.н. и т.н. Това, което трябва да направите, е да станете мъдри запознати,и критични мислители, да излезете с решения, да се изправите пред тиранията и да предприемете действия! Пиопът на Corey Goode е там, за да ви успокои и да ви отвлече вниманието. И не казвам, че вероятно няма някаква тайна програмна програма, но вие няма да получите истинската истина от тези така наречените "whistleblowers".
Аз препоръчвам тази статия по-долу за Corey Goode за някои
повече прозрения:

Аз също съм написал за Cobra на този уебсайт. Прегледах по-голямата част от интервютата си и последвах разузнавателните му данни от доста време и аз също разгледах уебсайт, в който бяха събрани отговорите на Кобра на въпросите - там има толкова много инфекция и много успокояващи и безсилни отговори - ако проучиш глобалната конспирация като мен - можете да видите дезинформата и дневния ред. Също така, подобно на информацията на Corey Goode съдържа програми за спасяване - тук, вместо "сини птици" и "вътрешни земни групи", тя насърчава тази напълно неоснователна идея за "съпротивително движение" на "планета" - и неоспоримата идея, за някои плеяди?? с които работила уж, за да помогне на свободното човечество.
Тези истории абсолютно успокояват и обезглавяват хората - спирайки ги да измислят решения за човечеството. Той говори за тези "пълни бомби" ??
и други екзотични оръжия - той казва, че има ЕТ групи, които изчистват всички тези бомби, които ни заобикалят тук на Земята. В продължение на пет години той казва това! И той казва неща като нас, че сме близо до изчистването им - и след това "ниско и ето, те са намерили още малко и още няколко оръжия са били намерени - след това следващия месец - и отново, си" О, ние намерихме още по- бомби "и т.н. - отново и отново това продължава! И разбира се, Кобра говори за командването на Ашар и Галактическата федерация и т.н. и т.н. - умиротворяващо и безсилни сили - това е за психопати.

Кобра популяризира и тази книга на Ищар Антарес, наречена "Аурора 2012", която прочетох - което също направи някои прогнози, които не се сбъднаха, и които съдържаха и други дезинформации по отношение на психопа, който е командването на Ащар. А Кобра също така популяризира този човек Дрейк през 2012 г., който е психопат, който също прогнозира промени през 2012 г., както и Уилкок, който се приближаваше към Дрейк - защо хората забравят за всички тези неща? За съжаление, моите съграждани, хора, ние трябва да сложим цялата тази лудост на тази планета пред себе си. Хората трябва да осъзнаят, че Кобра казва същото нещо отново и отново повече от 5 години. И разбира се, Кобра прави съвместни интервюта с очевидния псиоп Кори Гуд - който трябва да изпрати червени знамена за теб. Хората трябва да осъзнаят, че Кобра казва същото нещо отново и отново повече от 5 години. 

Това "Събитието се очаква скоро" реторика, предложена от Кобра, а други са огромни психопати и така умиротворяващи и безсилни. Когато сте информирани и знаете как тези масони и ционисти работят, вие знаете тактиката им и виждате по-лесно чрез техните психопати. Това така нареченото "Събитие" скоро не идва ,приятелите , моля не се отпуснете и чакайте това "Събитие". Това "събитие" е нещо, което трябва да ни успокои - цялата "слънчева светкавица", "спонтанното възнесение" - тези термини, разбира се, също така успокояват психопатите. Съжалявам да ви кажа това моите приятели ... трудно е да чуете, ако сте си купили тези истории, те ме занимаваха малко, но знам твърде много за всички други области на алтернативните медии и глобалните конспирации. Обучавайте се за масоните и еврейските ционисти, планирайте и предприемайте действия.

Връзка към статията: Cobra, (Порталът) е контролирана опозиция, която изхвърля, разпространява Disinfo..

Дейвид Уилкок непрекъснато ни казва, че "крайната игра" е близо, или думи в този смисъл - колко статии тип endgame ще напише? Една всяка година? Един на всеки 6 месеца? Отново той е безсилен и наслаждаващ -

крайната игра не е близо. Например - "Всичко е наред, можем да се отпуснем, че" Endgame "е близо! Не мисля, че е близо. Дейвид Уилкок е очевидна контролирана опозиция - някаква истина се смесва с много количество дез-инфекция. Неговите така наречени "вътрешни" и контакти - хора като Пийт Питърсън, например, също са очевидни Контролирана опозиция, основни неща от тези хора, които ни дават малко порядки от внимателно контролирана информация. Уилкок също така си сътрудничи с Corey Goode, който също е очевидна контролирана опозиция. Уилкок също коментира Бенджамин Фулфорд, който отново е очевидна контролирана опозиция. Уилкок също така популяризира тази идея за масово спонтанно "възход" - отново, успокояване на хората, умиротворяване на хората - спиране на проактивността на хората и промяна в полза на човечеството и отделяне от сатанинската матрична система - можем да чакаме "движението за съпротива" "сферата е алианс" или "вътрешните земни групи" или "вълната на възхода на енергията" или "Събитието" - тези групи събития очевидно ще преодолеят всичките ни проблеми. Те са обезкуражаващи и умиротворяващи обществеността - отново и отново!
Не се отпускайте и не чакайте за някое от тези неща приятелите ми. умиротворяване на хората - спиране на проактивността на хората и извършване на промени в полза на човечеството и отделяне от сатанинската матрична система - можем да изчакаме "съпротивата" или "сферата на алианса" или "вътрешните земни групи" на енергията "или" Събитието "- тези групи събития очевидно ще преодолеят всичките ни проблеми. Събитието "- тези групи събития очевидно ще преодолеят всичките ни проблеми. Те са обезкуражаващи и умиротворяващи обществеността - отново и отново! 

Също така имаме хора като Едуард Сноуден и Джулиан Асанж - напълно контролирана опозиция и ограничени разговори. Какво е освободил Сноудън, че познатите вече не са знаели? - нищо - и дори даде дезинфо за 9/11. Неговата информация е основна и той очевидно е контролиран и някакъв вид агент. Съвсем същото може да се каже за Джулиан Асанж ... контролиран..инсайдер, и агент..

Ние всички трябва да станем по-съзнателни и да видим през всички лъжи - трябва да осъзнаем как тази затворена / робска планета наистина работи и всички тайни обществени програми. По-конкретно трябва да разберем еврейските / ционистките и масоните (дневниците) - техните стремежи за "Нов световен ред". Трябва да разберем тактиката им, като например поставянето им на фалшиви терористични събития, разделянето и завладяването на психопатите, кемтрейлите и т.н.
... толкова много други тактики, които използват, за да манипулират човечеството и колективното съзнание.

Твърде много хора се разсейват от контролираните агенти на опозицията, с разярените им истории и разрушаване. Освен че виждаме всички лъжи и манипулации, трябва да измислим решения и да направим промени.

http://entityart.co.uk/controlled-opposition-david-wilcock…/

    

   Гласувай:
6
2Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - zahariada.blog.bg › history › 2020/01/25 › hitler.
08.02 20:01

за да се затвори кръга - ето това от захари...)
Благодаря за идеята, и подкрепата..
цитирай
2. fun1001 - признавам ...и, аз съм..
08.02 20:04
под магията, на някои автори../ и смятам, студеният душ е по полезен..от топлият
дръж приятеля си близо, а врага, още по близо.
кой беше...Сун дзъ)
цитирай
3. fun1001 - по тази Тема/ Китай и клонинги,ще пусна утре../не е за тв глава, лельо)
08.02 20:20
Илюминати агенти инсайдери контактьори са кукли клонинги на елита контролирана опозиция те ви дават някаква истина, за да ви привлекат, а след това внимателно и опитно ви дезинформират и объркват вашето съзнание...

ПУТЯ е Клонинг! не го ли слушате, гледате..мислете!!
това, което показват са двойници на Играта..
и не само той, разбира се..Това е бизнес и технология, от доста време..
цитирай
4. milady - дядо..педоВил от С.З. с френск. език..
08.02 20:36
пак запотил очилата, по некоя русскоя дочка...
басси и лигавиятмаргинал..
цитирай
5. saankii - това ще го сложа тук/ при божил..го писах сутринта..
08.02 20:51
'съвременна"" Русия с 5 кавички..
10:37
е по страшна, и по лоша от СССР..
и ще се разпадне, Залога е Световна Война, от Изток на Запад..
...ще започне с Китай, най вероятно..Те са роботи там,и не се шегувам..
това означава Хибридна война../биолог. оръжие и Супер модерни нанотехнологии..
Света ,не е това, което дават по ТВ..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 37352
Постинги: 159
Коментари: 1277
Гласове: 193
Архив
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829